David Švehlík Dcera / David Švehlík alias soudce A. K.: Naučil se veslovat ... - Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví „nepřičuchla, dala se svojí cestou a dnes pracuje jako sociální pracovnice, mladší sestra andrea (*1977) se stala účetní.. Švehlíkovi po jitce zbyla akorát tak dcera sofinka. To connect with david švehlík, join facebook today. Na svatbě nechyběl ženichův otec alois švehlík ani dcera z prvního manželství sofie anna (8). Protagonizó muchas películas checas (incluida operace silver a bajo la dirección de jiří strach en 2007) y series de televisión ( kriminálka anděl, etc.) Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové.

Na lásku však nezanevřel a našel si učitelku ze základní školy. David švehlík (nacido el 6 de abril de 1972 en liberec ) es un actor checo. Herečka jitka schneiderová (48) se po dlouhé době pochlubila svou dospívající dcerou sofií annou (15) a všem spadla brada. O víkendu si vzal svou krásnou přítelkyni. David svehlík on wn network delivers the latest videos and editable pages for news & events, including entertainment, music, sports, science and more, sign up and share your playlists.

GALERIE: Herec David Švehlík: Stal se podruhé tatínkem ...
GALERIE: Herec David Švehlík: Stal se podruhé tatínkem ... from img.blesk.cz
To connect with david švehlík, join facebook today. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943). Protagonizó muchas películas checas (incluida operace silver a bajo la dirección de jiří strach en 2007) y series de televisión ( kriminálka anděl, etc.) David švehlík jako pilot emil malík v hlavní roli filmu balada o pilotovi, který podle scénáře jiřího stránského natočil ján sebechlebský. Search results for david švehlík. V premiérovém dílu osamělost totiž řešil svěření tříletého děvčátka do péče rodičů. Stejně jako jeho otec i david švehlík propůjčil svůj hlas filmovým hrdinům. O víkendu si vzal svou krásnou přítelkyni.

Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové.

David švehlík to v soukromém životě neměl jednoduché. Na svatbě nechyběl ženichův otec alois švehlík ani dcera z prvního manželství sofie anna (8). Kdyby dnes hračkáři hledali inspiraci pro zjev panenky barbie, určitě by si počkali, až dospěje sofinka (5), dcera hvězd seriálů kriminálka anděl davida švehlíka a přešlapy jitky schneiderové (48). David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor. David švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka. To connect with david švehlík, join facebook today. Český divadelní, filmový a televizní herec. Se svou exmanželkou jitkou schneiderovou má dceru sofii annu. David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. David svehlík can be seen using the following weapons in the following films and television series. Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové. Že by se vydala také na dráhu herectví jako její slavní rodiče?

Že by se vydala také na dráhu herectví jako její slavní rodiče? Tu má david švehlík s herečkou jitkou schneiderovou. David švehlík se narodil 6. He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009). Na svatbě nechyběl ženichův otec alois švehlík ani dcera z prvního manželství sofie anna (8).

Jitka Schneiderová: Nevěru bych dokázala odpustit ...
Jitka Schneiderová: Nevěru bych dokázala odpustit ... from media.novinky.cz
Sám se přito před dvěma roky soudil o malou dceru! David švehlík jako pilot emil malík v hlavní roli filmu balada o pilotovi, který podle scénáře jiřího stránského natočil ján sebechlebský. V premiérovém dílu osamělost totiž řešil svěření tříletého děvčátka do péče rodičů. Tu má david švehlík s herečkou jitkou schneiderovou. Že by se vydala také na dráhu herectví jako její slavní rodiče? Herečka jitka schneiderová (48) se po dlouhé době pochlubila svou dospívající dcerou sofií annou (15) a všem spadla brada. Z malé a roztomilé holčičky vyrostla opravdu krásná dívka, která nezapře geny po tátovi davidu švehlíkovi (49). David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor.

Staré rány otevřela davidu švehlíkovi (42) jeho role soudce adama klose v novém seriálu české televize život a doba soudce a.

To connect with david švehlík, join facebook today. David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor. Švehlíkovi po jitce zbyla akorát tak dcera sofinka. David švehlík s dcerou sofií. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości, ciekawostki. He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. Protagonizó muchas películas checas (incluida operace silver a bajo la dirección de jiří strach en 2007) y series de televisión ( kriminálka anděl, etc.) David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Sám se přito před dvěma roky soudil o malou dceru! Staré rány otevřela davidu švehlíkovi (42) jeho role soudce adama klose v novém seriálu české televize život a doba soudce a. Z malé a roztomilé holčičky vyrostla opravdu krásná dívka, která nezapře geny po tátovi davidu švehlíkovi (49). O víkendu si vzal svou krásnou přítelkyni. David švehlík pochází z herecké rodiny.

David švehlík (nacido el 6 de abril de 1972 en liberec ) es un actor checo. De wikipedia, la enciclopedia libre. Svatba byla intimní bez účasti médií a obřad byl církevní. Kdyby dnes hračkáři hledali inspiraci pro zjev panenky barbie, určitě by si počkali, až dospěje sofinka (5), dcera hvězd seriálů kriminálka anděl davida švehlíka a přešlapy jitky schneiderové (48). Poté se přemístil do litoměřic, kde se na teologickém konviktu chtěl stát knězem (kvůli tomu.

GALERIE: Herec David Švehlík: Stal se podruhé tatínkem ...
GALERIE: Herec David Švehlík: Stal se podruhé tatínkem ... from img.blesk.cz
David švehlík jako pilot emil malík v hlavní roli filmu balada o pilotovi, který podle scénáře jiřího stránského natočil ján sebechlebský. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce nous uživatele kateřina skřivanová. He was previously married to jitka schneiderová. Absolvoval jeden ročník teologického konviktu v litoměřicích, původně se totiž chtěl stát knězem. Get david svehlik's contact information, age, background check, white pages, liens, civil records, marriage history, divorce records & email. Search results for david svehlík. Jeho otcem je herec alois švehlík. David svehlík can be seen using the following weapons in the following films and television series.

Search results for david svehlík.

De wikipedia, la enciclopedia libre. David švehlík to v soukromém životě neměl jednoduché. He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. Kdyby dnes hračkáři hledali inspiraci pro zjev panenky barbie, určitě by si počkali, až dospěje sofinka (5), dcera hvězd seriálů kriminálka anděl davida švehlíka a přešlapy jitky schneiderové (48). Švehlíkovi po jitce zbyla akorát tak dcera sofinka. Z malé a roztomilé holčičky vyrostla opravdu krásná dívka, která nezapře geny po tátovi davidu švehlíkovi (49). Český divadelní, filmový a televizní herec. Herečka jitka schneiderová (48) se po dlouhé době pochlubila svou dospívající dcerou sofií annou (15) a všem spadla brada. Jako mladého ho opustila jeho životní láska jitka schneiderová a vztah s otcem aloisem nebyl příliš vřelý. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce nous uživatele kateřina skřivanová. Search results for david svehlík. He was previously married to jitka schneiderová. Kromě davida a jeho otce aloise švehlíka se herectví věnují nebo věnovali bratranec marcel vašinka strýc jaroslav švehlík a švagr martin pechlát.

Poté se přemístil do litoměřic, kde se na teologickém konviktu chtěl stát knězem (kvůli tomu david švehlík. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943).